10-weekse cursus

De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen met een fijne groep vrouwen de lol in bewegen (her)ontdekken.

Looptechniek oefenen, yoga, meditatie, core stability, en vooral ademhalingsoefeningen om (weer) in jouw natuurlijke ontspannen staat van ‘zijn’ te raken.

Afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. In de opbouwfase gebruiken wij de Powerwalk-SlowRun-Powerwalk methode, waardoor je uiteindelijke ontspannen gaat lopen. SlowRun is echt voor iedere vrouw van iedere leeftijd die vanuit haar hart en met liefde voor zichzelf wil gaan bewegen.

We starten telkens vanaf verschillende locaties in Zwijndrecht en omgeving en we zijn ruim een uur onderweg met z’n allen. Je bent van harte welkom om ook het effect van SlowRun te gaan ervaren; de opluchting en het pure plezier te voelen. Jij kunt dit! Trots op jezelf en vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is om goed voor jezelf te zorgen.

Na de cursus

Je wilt door blijven lopen na de cursus?

Dan is aansluiten bij een SlowRun loopgroep een goed idee! Samen lopen op een vast moment helpt vaak de “smoesjes” omzeilen. Je weet dat jouw loopvriendinnen er ook staan, dus hup schoenen aan en gaan!

In mijn hele ‘loopleven’ heb ik nog nooit spijt gehad van gaan, wel van het afhaken. Structureel blijven lopen levert zoveel op:

– wekelijkse time out voor jezelf
– je lichaam leren op vetverbranding te functioneren
– mentaal sterker worden door jezelf fysiek uit te dagen
– door te bewegen kies je automatisch voor gezondere eetgewoontes.
De lijst is eindeloos…

Richt de aandacht naar binnen. Wat is goed voor jou? Hoe zorg jij goed voor jezelf? Elkaar motiveren, de herkenning (wij vrouwen hebben dezelfde valkuilen, echt waar!) en het plezier zijn belangrijke factoren in het structureel blijven SlowRunnen.

SlowRun Zwijndrecht biedt verschillende momenten per week om mee te lopen in een (losloop)groep. Is jouw 10-weekse cursus voorbij, maar wil je wel graag blijven SlowRunnen? Dat kan!

De volgende cursus start:

In februari 2022 - dagen worden nog bekend gemaakt

Wekelijks kun je aansluiten op:

Woensdag 09.30 uur en Zondag 10.00 uur

Prijs 10-weekse cursus: € 149,00

Onbeperkt meelopen: € 39,90 p/m