Hey hallo!

Wat leuk dat je interesse toont in het SlowRunnen!

Ik ben Suzanne en ik loop meer dan 20 jaar; soms fanatiek trainend voor een halve marathon of een 10 km loop en de laatste 6 jaar eigenlijk alleen nog maar voor het heerlijke gevoel dat je ervan krijgt. In een rustig tempo, net hard genoeg om mij voldoening te geven.

In het televisieprogramma “Mooiste meisje van de klas”, zag ik Verona en zij vertelde over haar werk…..mijn interesse was meteen gewekt. Ik wilde zo graag meer weten over haar passie voor lopen en yoga en hoe zij die twee samenbrengt in SlowRun.

Na de kennismaking wist ik het meteen: dit is fantastisch! Dit is voor heel veel vrouwen dé ultieme vorm van ontspannen bewegen, buiten in de natuur. Meer vrouwen zouden van dit gevoel mogen genieten! Ik ga zorgen dat de vrouwen in mijn omgeving hier ook mee kennis kunnen maken.

Het mooie van SlowRun is dat je in jouw eigen tempo loopt, samen met andere vrouwen, met aandacht voor je diepere zelf door het lopen af te wisselen met oefeningen die goed zijn voor je lichaam en je geest.

Je gaat tijdens de cursus echt leren om te luisteren naar jouw lijf en jezelf te geven wat jij nodig hebt, voor de rest van je leven!  

Lijkt het je wat? Schrijf je in, of stuur me een berichtje als je nog vragen hebt.

Liefs, Suzanne              

Loop je mee?

10-weekse cursus

De basis is plezier en ontspanning!

Na de 10 weken

Je wilt door blijven lopen na de cursus?

Losloopgroep

Samen bereiken wij veel meer!

“Liefde voor jezelf is geen berusting of blinde acceptatie van je symptomen. Het is verlost zijn van jezelf afwijzen. Iedere keer dat je jezelf veroordeelt, breek je je eigen hart. De hoogste spirituele oefening is zelfbewustzijn zonder oordelen”.
Amy Weintraub